AdWords

Annonsera med Google Ads (tidigare känt som AdWords) för att nu ut till era kunder på ett effektivt sätt!

AdWords Stockholm

Annonsera med Google Ads (tidigare AdWords) för att nu ut till kunder som aktivt söker efter det du erbjuder. Fördelen med det här alternativet för att nå ut till kunder är att du enbart betalar när någon klickar sig in på din annons.

Vad är Google AdWords?

Google Ads är ett annonsverktyg från Google och du har säkert sett dessa annonser när du gör en vanlig googlesökning, markerade som “annons” i resultaten. Din annonsering gör att du bara betalar för klick in på din sida, vilket gör att du aldrig behöver gå på magkänsla för att hitta rätt.

T

Varför AdWords?

När du anlitar oss gör vi en sökordsanalys och skapar annonser utifrån detta. Vi ger er löpande rapporter för att du tydligt ska kunna se resultat. Fördelen med Google Ads är många och en av de främsta är att du betalar per klick, vilket ger dig större kontroll över dina kostnader.

Annonsering som ger resultat

Testa AdWords för att se att det kan göra skillnad! Vi arbetar även med Google Shopping vilket är det ultimata sättet för att få ut sina produkter med beskrivning och pris direkt i sökresultatet.

Vill du veta mer om GoogleAds och hur det kan gynna ditt företag och er försäljning? Kontakta oss redan idag!

Google Ads

95% av all söktrafik på Google går till de hemsidor som syns på förstasidan vid en sökning. Därför kan det vara bra att överväga Google Ads och SEO.

Vill du komma igång?

Skicka in din förfrågan redan idag! Mer trafik till din hemsida och fler kunder är bara ett knapptryck bort.

info@atlasmedia.se
08-103 027

6 + 13 =